Cautare

28828 de rezultate pentru "vanzatori de canabis dupa gratii" (4.63 secunde)
Tacerea care domneste atunci cind li se cere oamenilor sa dea exemple concrete de dare de spaga este cel putin suspecta. ... ori omul este multumit de serviciile prestate de functionar, ori nu a dat mita, lucru mai greu de crezut.
Nimic nu ne impiedica sa credem ca domnul deputat Nati Meir este un personaj manat de intentii laudabile in actiunile pe care le intreprinde.
In schimb, strazile Bucurestiului vor fi pline de suporteri care-si cer drepturile. De parca ar spune legea ca exista "dreptul" de a injura, de a face scandal sau de a sari la bataie.
Anul 2008 va fi unul bisect, deci mai lung cu o zi fata de alti ani. ... Ceea ce inseamna ca mai bine o decretam de pe acum zi libera, sa avem un weekend prelungit. ... nu se va ajunge la nicio concluzie in ce privette taxa de prima inmatriculare;
Am crezut, pana nu demult, ca numai pe vremea lui' nea Nicu romanii aveau un limbaj de lemn, specific de altfel comunistilor, sau ce naiba or fi fost aia din vremurile apuse.
Procurorii din Constanta il vor neaparat dupa gratii pe un barbat care a furat patru conserve de ton. Anchetatorii au cerut judecatorilor arestarea preventiva, desi prejudiciul este in valoare de 39 de lei.
Acolo, de bine de rau, primeste zilnic trei mese. ... Si-a pus la punct un plan pe cat de simplu pe atat de macabru. Tot ce trebuia sa faca era sa-si omoare concubina pentru a-si asigura multi ani dupa gratii.
Patru persoane, trei din Mehedinti si una din comuna doljeana Poiana Mare, au fost retinute vineri dimineata de ofiterii de la Crima Organizata din Craiova si Mehedinti, toate fiind acuzate de comiterea infractiunii de trafic de carne vie.
Senatorii au dat unda verde astazi, 6 februarie, proiectului de lege care prevede ca soferii teribilisti care provoaca accidente grave nu mai scapa de o sentinta ispasita dupa gratii.
Problema tezaurului evacuat in Rusia este una dintre cele mai controversate discutii, care a cunoscut diferire rasturnari de situatii ca urmare a numeroaselor negocieri purtate pe aceasta tema si care nici astazi nu este in totalitate clarificata, motiv pentru care am decis sa o readuc in atentia dumneavoastra.
Aceasta a fost scrisa de Victor Ciutacu in 2015 si se regaseste pe blogul jurnalistului. Campania electorala o face sa iasa la suprafata, dar in primul rand, modul de exceptie in care a fost scrisa.
In urma cu doua saptamani, magazinul de calculatoare "Maguay Impex" S.R.L. ... Hotii au luat un laptop si un televizor cu cristale in valoare de 1.000 de euro. Firma avea incheiat un contract de asigurari de bunuri cu Allianz Tiriac.
Prin numirea lui Silviu Dumitru ca prefect de Dolj, fiscul a ramas fara sef. Omul sustinut de PNL pentru aceasta functie ramâne un mister, deocamdata. Pâna ce ANAF va lua o decizie, functia va fi ocupata de adjunctul Mihai Antonescu.
comedie Premiera in Romania 25.11.2016 Bad Santa 2 marcheaza revenirea pe marile ecrane a castigatorului Premiului Oscar Billy Bob Thornton in postura de anti-erou preferat al Americii si il interpreteaza din nou pe Willie Soke.
Pe 4 august 1879, Veronica Micle a ramas vaduva, iar intre 5 si 11 august 1879 Mihai Eminescu a scris randurile de mai jos:
Temperatura, presiunea atmosferica si specificul anotimpului in care aparem pe aceasta lume ne influenteaza, vrand, nevrand, personalitatea, asa cum si climatul influenteaza caracterul fiecarui individ, iar starea meteo ne influenteaza dispozitia de peste zi. ... ar face orice pentru persoanele ce reusesc sa le intre in gratii.
• BERBEC - Zilele acestea, esti destul de energic, dar si mofturos si cu toane. Ceilalti vor sa iti intre in gratii, insa parca se lovesc de un zid.
In ultima vreme, in mass-media se utilizeaza foarte des termenul de "psihopat", din cauza inmultirii faptelor antisociale, care la prima vedere nu au nicio logica, nicio motivatie. Psihopat este un cuvant care suna infricosator si cei mai multi il leaga de crime si fapte oribile.
Despre Iulia Albu se stie ca taie in carne vie si putine sunt vedetele care reusesc sa ii intre in gratii. Temutul fashion editor are un zambet de zece carate si dintii "ascutiti" corespunzator.
Insa, astrele nu au fost de partea lor in ultima perioada, asa ca unii dintre Gemeni sunt singuri si neconsolati. ... Femeile din Gemeni sunt niste persoane destul de complicate, si este greu pentru un barbat sa le intre in gratii.
google-analytics.com